Cor Lid van Verdienste

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie die aansluitend aan het Oliebollentoernooi werd gehouden heeft het bestuur Cor Oostenenk benoemd tot Lid van Verdienste Brons.

Cor is in april 2002 lid geworden van het Zwijntje en meteen in hetzelfde jaar is hij begonnen met vrijwilligerswerk. Van 2002 t/m 2015 was Cor actief voor mix-toernooitjes op de middagen en de dinsdagavond en deed daar dan ook vaak nog de bardiensten bij en die doet hij nog steeds. Ook heeft hij een jaar of zes de inkoop voor de kantine gedaan en was hij betrokken bij de organisatie van kaartavonden. Tijdens de grote verbouwing in 2009/2010 heeft Cor het fraaie werkblad op de wedstrijdbalie gemaakt. Tegenwoordig maakt Cor zich sterk voor het reilen en zeilen op de dinsdagavond.

De titel Lid van Verdienste wordt door het bestuur toegekend aan mensen die zich jarenlang met veel ijver hebben ingezet voor de vereniging. Cor is iemand die altijd klaarstaat voor de vereniging en altijd bereid is om een dienst van een ander over te nemen. Met die loyaliteit en trouw naast een jarenlange staat van dienst is het volkomen terecht dat Cor nu benoemd is tot Lid van Verdienste Brons.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.