Clinic / Feestje

Clinic of een Feestje?

Bij J.B.V. ’t Zwijntje kunt u uitstekend terecht om uw bedrijfsuitje, verjaardag of andere feestelijke gelegenheid tot een succes te maken. U kunt daarbij genieten van de gezellige en gemoedelijke sfeer en kennis maken met een ontzettend leuke sport – petanque meestal gewoon jeu de boules genoemd.

Play Petanque;  technisch – tactisch – uitdagend

Onze accommodatie is met buiten- en verwarmde binnenbanen bij iedere weertype altijd geschikt om uw activiteit tot een feestje te maken. Na een warm welkom en ontvangst met koffie, thee of een ander drankje en een korte deskundige uitleg van het spel gaat u meteen de baan op om uw vaardigheden te testen.  We spelen dan een kleine competitie, waarbij per speelronde het lot bepaalt wie tegen wie peelt. Dit alles zorgt niet alleen voor de nodige onderlinge rivaliteit en strijdlust, maar vooral ook voor een ongedwongen sfeer.

Voor elk wat wils

Bij de ontvangst met koffie kunnen wij iets lekkers serveren en uiteraard is bij het drankje tussendoor en achteraf een lekker hapje mogelijk. Ook kunnen wij diverse buffetten of BBQ voor u, door onze cateraar, laten verzorgen. Neem contact op voor meer info.

Praktisch:

  • Door nationale competities e.d. zijn de mogelijkheden op de zaterdagen in de wintermaanden (1 okt tot 1 april) beperkt, in de zomer is er veel meer ruimte in onze agenda. Neem even contact op om een geschikte datum te vinden.
  • Voor een clinic of feestje hanteren wij een minimum van 25 personen en een maximum van 100.
  • Voor de huur van onze accommodatie, incl. gebruik van spelmateriaal, rekenen wij € 200,-.
  • Het meenemen van eigen etenswaren en dranken is niet toegestaan.
  • Na de clinic of het feestje worden de kosten ervan aan u d.m.v. een factuur in rekening gebracht.

Contactpersoon: