Super gezellig!

Donderdagmiddag 29 december was de laatste boule-middag van 2022 en het bestuur had daarvoor iets speciaals georganiseerd. Een Sylvestermiddag en daar hadden zich zo’n 40 mensen, leden met of zonder partner, voor ingeschreven. Het boulen kwam deze middag eigenlijk een beetje op de tweede plaats en de speelronden werden kort gehouden; het moest vooral in de kantine gezellig worden en dat gebeurde ook.

Na de eerste speelronde was er koffie met gevuld speculaas en banketstaaf en na de 2e ronde warme glühwein met een warme hartige snack. Na de 3e speelronde kon er lekker geborreld worden met antipasti; schalen met Italiaanse vleeswaren, salamiworst en gemarineerde olijven. Na de prijsuitreiking werd het Italiaanse buffet geopend en kon men genieten van o.a stokbrood met tapenades, verschillende salades, macaroni Bolognese, Italiaans stoofvlees, aardappel-kroketjes en andere gefrituurde aardappel. Deze middag werd afgesloten met Tirami Su.

Het was een zeer geslaagde middag en wij hopen dat wij dit jaar op donderdag 28 december weer een dergelijke Sylvestermiddag kunnen organiseren.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.