Snerttoernooi 2022

Op zaterdag 12 maart 2022 is het snerttoernooi gespeeld. Waren er bij het vorige toernooi in 2020 nog 21 teams, nu hadden er zich slechts 12 ingeschreven. Eén team moest zich helaas afmelden. Toch was het een gezellige dag met spannende wedstrijden omdat teams uitsluitend tegen gelijkwaardige teams waren geloot.

Na het spelen van twee wedstrijden kon men tussen de middag genieten van heerlijke erwtensoep met roggebrood en spek. Ook dit jaar had Dick de Deugd de soep gemaakt. Voor een drankje konden we terecht bij Ferdinand Wiese die de bardienst verzorgde.

          

Iedere deelnemer ging met een prijs naar huis.

Willemien Werkman heeft samen met haar buurvrouw Joke Appelboom het toernooi gewonnen en mogen dus de rookworst betalen voor het volgende snerttoernooi.

Rene Baak en Wout Brocken die als tweede zijn geëindigd nemen het roggebrood en de spek voor hun rekening.

Hopelijk mogen we bij de volgende editie meer teams verwelkomen. Het toernooi is geschikt voor alle leden ongeacht speelniveau! Ook kun je familieleden, buren, of vrienden meenemen en kennis laten maken met jouw sport/hobby

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.