Team JUMBO Wiegmans winnaar

In de allerlaatste partij wist het team van JUMBO Wiegmans met een overwinning op hun naaste concurrent De Mirakels beslag te leggen op de eindzege van de Bedrijven- en Stratencompetitie seizoen 2021-2022. Het team dat dit seizoen voor het eerst meespeelde in deze wintercompetitie kwam in de voorronden traag op gang maar wist uiteindelijk toch bij de laatste vier teams te eindigen. In de daaropvolgende A-poule wist het team met, Fenny van

Vemde, Els Hogenes, Henk ter Horst, Henk Heuting, Peter van Wermeskerken en Arnold van de Pol tussen andere sterke teams als team Lodewijk en team Marconistraat als beste uit de bus te komen.

In de B-poule had het team PRO Petanque op de eerste twee wedstrijdavonden van de eindronde al een dusdanige voorsprong opgebouwd dat de eindzege hen niet meer kon ontgaan. De teams De Ruggestee, Het

Vervolg en Zeevat Hypotheken streden alleen nog om de 2e, 3e en 4e plaats. De Bataven werden met 5 klinkende overwinningen overtuigend winnaar van de C-poule. Team de Freule wist beslag te leggen op de 2e plaats en de teams Billitonlaan en Nijhoven Bouw waren de hekkesluiters.

Meedoen is belangrijker dan winnen en conform deze olympische gedachte vielen alle teams in de prijzen en gingen de poulewinnaars met een extraatje naar huis. Dankzij de sponsoring van Norel Hallenbouw, Zeevat Hypotheken, Nijhoven Bouw, Restaurant de Ruggestee en Stukadoorsbedrijf de Ruiter kon een fraai prijzenpakket samengesteld worden waardoor alle deelnemers met een leuke tas vol met lekkere dingen huiswaarts konden.

Deze Bedrijven- en Stratencompetitie wordt sinds 1995 jaarlijks georganiseerd in het kader van promotie van de jeu-de-boulessport en staat open voor ieder team dat mee wil doen. Er wordt gedurende de wintermaanden gespeeld in teams van 3 personen, zgn. tripletten, waarbij de gezelligheid hoog in het vaandel staat. Wij hopen met het volgende winterseizoen in oktober van start te kunnen gaan.

Eindstand

Uitslagen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.