Frank met Anette clubkampioen mix

Anette van Velzen en Frank Schepers zijn de kersverse clubkampioen mix van ‘t Zwijntje. In een spannende finale op 4 oktober 2018 wonnen zij met 13-11 nipt van titelhouders Diana Logtenberg en Teake van Bilzem. Nadat Frank en Anette in eerste instantie een voorsprong hadden opgebouwd, vochten Teake en Diana zich met goed spel terug in de wedstrijd. Bij 11-11 trakteerden de twee mix koppels het publiek op een fraaie en beslissende mêne. Met hun laatste 4 boules wonnen Diana en Teake nauwkeurig plaatsend steeds opnieuw het punt. Evenzoveel keer wisten eerst Frank en als laatste Anette met hun schoten het ijzer zuiver te raken. Dat is pétanque zoals we het graag zien en horen!

De bronzen plak is veroverd door Jeanet Hartgers en Marco van Wageningen. Zij versloegen daarvoor Peter Hietbrink en Gesina Boluijt die na een goede eerste dag uiteindelijk net buiten de hoofdprijzen vielen.

Een week eerder vond de schifting plaats naar drie poules. Er waren daarom meer medailles te verdelen op de finale avond. Winnaars in de B-poule werden Nellie Hobelman en Wim Boluijt. In de C-poule waren dat Corrie van den Brink en Henk Docter.

@ Coby en Ferdinand, bedankt voor de prima verzorging aan de bar! De wedstrijdleiding was in goede handen bij Teake van Bilzem.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.