Veteranen Henny en Gerrit clubkampioen

Gerrit ten Hoven en Henny Klopper mogen zich een jaar lang de beste pétanque veteranen van ‘t Zwijntje noemen. Zij waren op 4 oktober 2018 Mathieu Geerlings en Roelie Wijkel de baas in de finale die met 13-7 werd beslecht. Mario van Duren en Gerben Draisma legden beslag op de derde plek door te winnen van Cor Oostenenk en Herman Notten.

Bob Mohrmann en Peter Pannekoek veroverden de eerste plaats in de B-poule met een overwinning op Hans Bongers en Kees Kappers. Het brons was in deze poule voor Huub Joosten en Wil van der Hoeft die met 3 punten verschil wonnen van Dirk Breedijk en Heimen Top.

Op de eerste dag van het clubkampioenschap veteranen melden zich maar liefst 16 teams voor de strijd om plaatsing bij de beste 8 in de A-poule. Het weer dwong de spelers toen nog de hal in. Tijdens de genadeloze afvalrace op de finaledag werden de spelers buiten getrakteerd op een heerlijk oktober zonnetje.

Dank aan de vrijwilligers Ria, Martin en Gert die de bar service voor hun rekening namen. En aan Paul die ook de wedstrijdleiding verzorgde.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.