Alleen maar winnaars bij Adam en Eva clubtoernooi

Zondag 7 oktober 2018 is een clubtraditie in ere hersteld. Alle dames brachten een kleine surprise voor een man mee en omgekeerd hadden de heren een cadeautje voor een vrouw ingepakt. Het leverde na drie wedstrijden van de gemengde stellen precies 38 prijswinnaars op. Sportief gezien waren Jeanet Hartgers en Marco van Wageningen uiteindelijk de besten. Zij wonnen in een barrage van Anette van Velzen en Peter Hietbrink. Gesina Boluijt en Paul de Bruin werden derde.

Het was sfeervol met de vlaggetjes, de bitterbalen en de oktoberzon, de jongste en oudste deelnemers en niet te vergeten barman en fotograaf Ferdinand Wiese. Hieronder de door hem gemaakte impressie …

    

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.