Snerttoernooi 2024

Zaterdag 10 februari ’24 is het jaarlijkse snerttoernooi bij ‘t Zwijntje weer gespeeld.

Tussen de middag kregen alle deelnemers heerlijke erwtensoep met spek en roggebrood gemaakt door Dick en Aukje de Deugd. Alle lof voor Dick en Aukje want zij stonden afgelopen donderdag al in de keuken om voor 30 personen verse erwtensoep te maken en de soep was weer om van te smullen.

Na de derde ronde was de grote verassing dat de winnaars van vorig jaar ook dit jaar weer eerste zijn geworden. Joke van Veluwen en Jannie Kleijburg hebben ook dit jaar 3 gewonnen partijen en ze hadden daarbij een beter saldo dan de nummers Ap van Heerde en Lambert Ruijsch. Daarmee nemen Joke en Jannie ook volgend jaar de worst in de soep voor hun rekening nemen en het roggebrood het spek is voor rekening van Ap en Lambert.

Hieronder het complete klassement.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.