Dag 4 van de NPC

Team 1 van ‘t Zwijntje ontving vandaag  Wij Liggen uit Schijndel. De eerste ronde eindigde na een aarzelende start met een overtuigende 3-0. Na een prima begin in de tripletten ronde bleken de Brabanders over een veerkracht te beschikken. Beide partijen werden in no time omgezet naar winst voor de Schijndelse spelers. Daarna koos de coach voor een zelfde opstelling als in de eerste ronde en dat pakte goed uit. Inclusief een effectieve wissel tilden drie gewonnen doubletten de stand naar een fraaie 6-2.

Ons tweede team bracht een bezoek aan de Bunschoter boulevrienden van Boulamis. Zij begonnen met een zuinige 1-2. De twee tripletten werden daarna snel en overtuigend gewonnen. Dat bood perspectief op meer. Na een lange en spannende laatste ronde werden de punten gedeeld: 4-4. Het goede nieuws is dat het eerste punt voor de groenen binnen is!

Zwijntje 3 speelde haar 4e wedstrijd voor de NPC thuis tegen Almere 1. De teams waren aan elkaar gewaagd. Dat blijkt wel uit het feit dat 3 partijen met een uitslag van 12 – 13 eindigden; helaas allemaal in ons nadeel. Mede hierdoor werd de wedstrijd uiteindelijk verloren met 3 – 5 en wacht Zwijntje 3 nog steeds op haar eerste overwinning.

Op de 4e dag van de NPC moest Team 4 van ‘t Zwijntje het opnemen tegen Het Zuiderboeltje 1 uit Zwolle. In de eerste speelronde werden alle drie de doubletten partijen gewonnen door de Zwijnen. In de tweede speelronde (tripletten) werden beide partijen verloren. De tussenstand na 2 speelrondes is nu 2-3 in het voordeel van ‘t Zwijntje. De laatste speelronde Doubletten was er van de drie partijen 1 team dat een overwinning behaalde, waardoor de eindstand in 4-4 eindigde.

De kantine werd vandaag door vaklui bestierd. Dankjewel Loes, Gert en Gerrit!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.