Clubkampioenschap Veteranen 2022

Het laatste clubkampioenschap van 2022 had een prima bezetting met 11 doublettes. Het deelnemersveld was een leuke mix van de vaste spelers van de middagen en een aantal ‘wedstrijdspelers’ die niet vaak op de middagen komen spelen.

Na de voorrondes werden de beste 8 teams ingedeeld in de A-poule. De resterende equipes speelden verder in de B-poule. De B-poule werd later aangevuld met de verliezers van de kwartfinales van de A. In de B-poule zijn 3 wedstrijden gespeeld wat resulteerde in de volgende eindstand:

  1. Gerrit ten Hoven/Henny Klopper
  2. Cees van Zijl/Bob Mohrman
  3. Wil vd Hoef/Tony Olde Hanhof

In de A-poule werden de grote favorieten Wim Boluijt en Karel Los in de kwartfinale gedecideerd verslagen door Willemien en Dick Werkman met 13-4. Vervolgens wonnen Willemien en Dick van nog een team met twee wedstrijdspelers, Henk Docter en Herman Notten, met 13-9. Aan de andere kant van het schema hadden inmiddels Rene Baak en Wout Brocken hun tegenstanders met ruime cijfers verslagen, waardoor ook zij in de finale stonden. In de finale kregen Willemien en Dick geen grip op het spel van Rene en Wout waardoor de laatsten de clubkampioen veteranen 2022 zijn geworden.

Kwartfinale
Dick Werkman/Willemien Werkman – Wim Boluijt/Karel Los 13-4
Henk Docter/Herman Notten – Cor Oostenenk/Ron Huiskamp 13 -4
Rene Baak/Wout Brocken – Ben Stekkinger/Gerard Lap 13-5
Hans Bongers/Kees Kappers – Henk Heuting/Gert Carras 13-1

Halve finale
Dick Werkman/Willemien Werkman – Henk Docter/Herman Notten 13-9
Rene Baak/Wout Brocken – Hans Bongers/Kees Kappers 13-6

3/4e plaats
Hans Bongers/Kees Kappers – Henk Docter/Herman Notten 13-7

Finale
Rene Baak/Wout Brocken – Dick Werkman/Willemien Werkman 13-7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3e: Hans/Kees 1e: Rene/Wout 2e: Willemien/Dick

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.