Clubkampioenschap Mix 2022

Met 7 doublettes hadden we een mooie opkomst bij het clubkampioenschap Mix. Na de voorrondes mochten de bovenste 4 teams het op de tweede avond tegen elkaar opnemen in de halve finales.

Tijdens de voorrondes hadden Tamara en Fabian van Jeanet en Marco gewonnen en zij waren daarmee plotseling de verassende favorieten geworden. Maar in de halve finale wonnen Jeanet en Marco nipt met 13-10 de revanche. In deze partij werd voor ieder punt gestreden en beide teams hadden moeite om meer punten te maken als ze de mogelijkheid hadden, daardoor duurde deze partij ruim 2 uur! In de andere halve finale hadden Gesina en Wim minder moeite met Fenny en Henk en wonnen relatief eenvoudig met 13-8.

In de finale leek het weer een lange wedstrijd te worden, want na 3 kwartier spelen stond het 3-3. Maar daarna was het verzet van Jeanet en Marco gebroken en eindigde de partij in een 13-5 overwinning van Gesina en Wim. Zo hebben we voor het eerst een echtpaar als clubkampioen!

Halve finale
Jeanet Hartgers/Marco van Wageningen – Tamara Berends/Fabian Biesheuvel 13-10
Gesina Boluijt/Wim Boluijt – Fenny van Vemde/Henk Heuting 13-8

3/4e plaats
Fenny van Vemde/Henk Heuting – Tamara Berends/Fabian Biesheuvel 13-10

Finale
Gesina Boluijt/Wim Boluijt – Jeanet Hartgers/Marco van Wageningen 13-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3e: Fenny/Henk 1e: Wim/Gesina 2e: Jeanet/Marco

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.