Zomertoernooi 16 juli 2022 sfeervol verlopen

Het zomer/campingtoernooi is alweer voorbij.

Op zaterdag 15 juli vanaf 10.00 uur streden 24 doublette teams voor de prijzen. In de teams deden uiteindelijk toch nog 17 leden van onze vereniging mee en de overige spelers kwamen o.a. van diverse campings uit de omgeving. Dit waren vooral introducees van Henk en Ineke ter Horst en Dick en Willemien Werkman, die weer vele bekenden hadden meegenomen.
Er werd begonnen met twee wedstrijden voorgeloot en daarna werden nog 3 wedstrijden in een poules indeling van ieder 12 teams gespeeld. De partijen werden niet op tijd gespeeld, zodat iedereen zich ten volle kon uitleven tot aan de uiteindelijke winst/verlies. Onder de kundige leiding van de wedstrijdleider van dienst, Hans Tijssen, verliep de organisatie en uitvoering de hele dag uitstekend.

Het was een prachtige dag met ideaal weer om te spelen en het was duidelijk, het goede humeur van iedereen begon bij aankomst meteen al en is de hele dag gebleven. In de pauzes was er voldoende tijd en gelegenheid om lekker op ons prachtige terras, onder de parasols, een drankje te nuttigen. De keuken was ook open en er werden regelmatig bestellingen geplaatst.

Op vrijdag en zaterdag ochtend heel vroeg moesten 2 van de 3 vrijwilligers voor bar/keuken zich helaas afmelden. Gelukkig kon het opgelost worden door de inzet van andere vrijwilligers en met spelers, die in de pauzes een handje hebben toegestoken. Super bedankt! Het team vrijwilligers voor de bar/keuken, heeft verder de hele dag, onder aanvoering van René Baak, iedereen uitstekend verzorgd. Een dikke pluim hiervoor.

Na de prijsuitreiking en afsluiting ging iedereen na een fijne en gezellige dag, met een prima sfeer, weer naar huis/camping. Om 18.00 uur konden we het gebouw en terrein met een voldaan en tevreden gevoel weer afsluiten.

De winnaars waren:
A-poule: Ingmar Klaassen en Lars Slingerland
B-poule: Cor Oostenenk en Kees Kappers

Peter Pannekoek

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.