De ECS Games bij J.B.V. ‘t Zwijntje

Na weken van heel veel voorbereidend werk was het 23 juni dan eindelijk zover: de European Company Sport Games van 23 t/m 25 juni, met ongeveer 3.300 deelnemers, bij 21 verschillende sporten, verdeeld over 15 locaties, waaronder Apeldoorn waren begonnen. Onze vereniging was deze drie dagen gastheer voor de petanque competitie en de finales.

Op donderdag begonnen de 84 doublet-teams en op vrijdag werd door de 54 triplet-teams gespeeld. Op zaterdag vonden met de 8 hoogst geëindigde teams de finales plaats. In de ochtend werd door de doublet-teams om de medailles gestreden en in de middag waren de finales van de triplet-teams.

Op donderdag was het erg druk, ca. 230 deelnemers, begeleiding, bezoekers en uiteraard het team vrijwilligers van onze vereniging. Op vrijdag was het weliswaar minder druk, maar toch ook nog ca. 170 mensen aanwezig op onze mooie accommodatie. Op zaterdag waren veel minder mensen aanwezig, ongeveer 60, maar de sfeer zat er nog steeds goed in.

Het weer was uitstekend, op donderdag weliswaar erg warm (30+) en op vrijdag een korte bui, maar verder prima weercondities om fijn te kunnen spelen.

Dankzij het uitstekende draaiboek, de gedegen voorbereiding en een goed lopende organisatie zijn alle aanwezigen naar volle tevredenheid verzorgd. Veel deelnemers hebben diverse leden van ons team vrijwilligers keer op keer gecomplimenteerd. Men was zeer tevreden over de locatie, de verzorging, het steeds weer schone sanitair, de snelle en soepele werkwijze van onze vrijwilligers, de prima sfeer, enz. (eigenlijk over alles). Er is geen enkele klacht geuit. Dit is vooral te danken aan onze kanjers van vrijwilligers!

Al met al kunnen we terugzien op een zeer geslaagd evenement. Tevreden en enthousiaste deelnemers, geen ongelukken (de EHBO man verveelde zich en ging de vrijwilligers maar helpen met flessen e.d. van de tafels af te ruimen), een goede omzet in keuken en kantine, enz.

We hebben onze vereniging op een werkelijk voortreffelijke wijze gepresenteerd.

Er zijn vele foto’s gemaakt, waarvan een deel over enige tijd wel op deze website zullen worden geplaatst. Voor nu reeds een klein voorproefje. Voor meer informatie en enige foto’s van vrijdag:

ECSG2022 – Grootste Europese Bedrijfssportevenement in 2022 in Arnhem! (ecsgarnhem2022.com)

 

Peter Pannekoek

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.