Alle activiteiten afgelast en accommodatie gesloten

Afgelopen week zijn er door de overheid weer extra maatregelen aangekondigd i.v.m. de toename aan besmettingen van het corona virus. Hierover heeft u eerder bericht van ons ontvangen. Gedurende afgelopen week zijn er teksten en regels aangescherpt door de overheid en ook de NJBB heeft hier op gereageerd en een verdere verdieping van deze regels en maatregelen beschreven op hun website. Al deze nieuwe informatie afgewogene heeft het bestuur het volgende besloten.

Vanaf heden, 18 oktober 2020, is de binnen-accommodatie als geheel gesloten. Dit betekent dat alle activiteiten tot nader bericht worden afgelast! Toiletten zijn niet beschikbaar, en ook de verlichting buiten zal uitblijven. Er mag zolang het licht is (dus ’s middags) gebould worden op het buitenterrein; dit met in achtneming van de COVID-19-regels.

De vereniging zal de ventilatie in de speelhal gaan verbeteren zodat alle activiteiten, zodra dat weer mag, door kunnen gaan (upgraden tot maximaal 100 personen). Ook wordt de ventilatie in de kantine in orde gemaakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.