Oliebollentoernooi en nieuwjaarsreceptie 2024

Afgelopen zaterdag 6 januari hebben we weer het oliebollentoernooi en nieuwjaarsreceptie gehouden. Met 30 doubletten was het een gezellige drukte. Ook veel gezichten die we minder vaak zien, want in totaal waren er 24 introducés.

De oliebollen waren dit jaar door bakker Toet zelf gebakken en ze waren weer overheerlijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na 3 rondes spelen waren er nog 4 teams ongeslagen. De winnaars:

Jan-Maarten Teunissen,Ben van den Esschert 3 +26
Karel Los, Rob Slagter 3 +25
Wim Boluijt, Gesina Boluijt 3 +15
Henk Docter, Yelka Docter 3 +8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na afloop van het toernooi was er geen toespraak van de voorzitter, want zoals u ongetwijfeld weet is op de afgelopen ALV geen nieuwe voorzitter gekozen omdat er geen kandidaat beschikbaar was. Wel waren er een aantal mededelingen van het bestuur.

  • Meld je aan voor de komende clubtoernooien het Snerttoernooi op zaterdag 10 februari en het Bloementoernooi op zaterdag 4 mei.
  • Het NK Doubletten van 2024 wordt bij ’t Zwijntje georganiseerd op zaterdag 20 en zondag 21 april. We zoeken vrijwilligers om het evenement in goede banen te leiden. Spontaan hebben 4 introducees gemeld dat zij tijdens dat weekend een steentje willen bijdragen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.