Dag 3 van de NPC 23/24

Op dag 3 van de NPC moest Zwijntje 3 in Steenwijk spelen tegen De Blêde Boulers 1 uit Mildam. Zwijntje 3 is dit team de aflopen jaren al vaker tegen gekomen en heeft daarbij wisselende resultaten behaald. De spelers van Zwijntje 3 speelden geen slechte wedstrijd, alleen waren de spelers uit Mildam op de beslissende momenten beter en scherper. Het gevolg was dat Zwijntje 3 met 2 – 6 verloor. Zwijntje 3 staat nu op de 7e plaats.

 

Vol goede moed begon ‘t Zwijntje 4 met de 3e speeldag van de NPC tegen De Hakhorst 3 uit Leusden. In de 1e ronde kwam het ‘tZwijntje op een 1-2 achterstand. In de 2e ronde tripletten kon er nog winstpartij behaald worden, maar in de laatste mêne ging het fout bij het schot werd het but verplaats en gingen de punten naar de tegenstander 10-13. Om er nog en gelijkspel eruit te halen moesten in de 3e ronde alle doubletten partijen worden gewonnen, maar helaas werden er 2 gewonnen, waardoor ‘t Zwijntje 4 met 3-5 verloor. Zwijntje 4 staat nu op de 8e plaats.

 

Zwijntje 1 heeft tegen DOSC 1 zijn eerste winst behaald. De eerste doublette ronde werd gewonnen met 2-1. Waarna de beide triplette partijen een moeizaam verloop hadden. De mix werd gewonnen, maar de andere partij werd, ondanks een wissel verloren. In de laatste triplette ronde bleek de tegenstander echter moe gespeeld en werden alledrie de wedstrijden gewonnen. Dat resulteerde in een 6-2 overwinning. Ze staan nu op de 3e plaats in de rangschikking.

 

Zwijntje 2 had deze ronde vrijaf en staat nu, met een wedstrijd minder gespeeld, op de 6e plaats.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.