Najaars en wintercompetities. It giet oan!

Het is zover. De competities in de binnenaccommodatie gaan van start bij het dalen van de temperaturen. De wedstrijden beginnen steeds om 19:30 uur. Een half uur eerder gaan de deuren van de kantine open.

Op donderdag 12 oktober begint de clubcompetitie voor doubletten met 34 deelnemers verdeeld over 15 teams in twee poules. De link naar de wedstrijdschema’s staat hieronder. Wedstrijdleider is Dick Werkman.

clubcompetitie doubletten 2023 wedstrijdklasse

clubcompetitie doubletten 2023 recreatieklasse

Op maandag 16 oktober start het nieuwe seizoen van de bedrijven en stratencompetitie. Hierin strijden 42 deelnemers in 10 triplette teams tot maart 2024 om de prijzen. Het wedstrijdschema voor de voorronden volgt nog in een update op de site. Wim Boluijt is wedstrijdleider.

bedrijvenenstraten competitie-2023-24

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.