Feestelijk zomertoernooi

De zon scheen volop zaterdag 15 juli. Dick en Willemien Werkman èn Henk en Ineke ter Horst hadden hun campingvrienden uitgenodigd. Leden speelden voor de gelegenheid met introducees. En zo stonden zaterdag 60 enthousiaste pétanquespelers op de banen. Ze werden ook nog aangemoedigd door een aantal meelevende kijkers.

Tussen de wedstrijdrondes door zat het terras gezellig vol. Geen wonder dat René Baak, Gert Konijnenberg en Fred de Ruiter hun handen vol hadden achter de tap en in de keuken. De zelfgemaakte tomatensoep was een bestseller!

Omdat het winnen van een wedstrijd al snel iets opleverde, waren er veel prijswinnaars. Een extraatje was er voor de Ineke ter Horst en Gury Brink, die naast veel plezier ook veel tegenpunten hadden. De toppers van de dag waren uiteindelijk:

  1. Elmar en Ferdinand Wiese
  2. Gesina Boluijt en Rob van der Eerden
  3. Cor Labrujere en André Pracht

Bekijk voor een impressie van deze toernooidag de door Fred gemaakte foto’s hieronder.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.