De Mirakels winnaar Bedrijvencompetitie

 

Na 22 wedstrijden in de voorronde en 10 in poulefase van de eindronde konden we op 31 maart de eindstand opmaken. In de allerlaatste wedstrijd wisten de Bataven nog nipt te winnen van de Mirakels en kwamen daardoor nog wel met het aantal wedstrijdpunten op gelijke hoogte, maar met een veel beter puntensaldo ging de eindzege toch naar het laatst genoemde team. Het team Pro PETANQUE werd met een miniem verschil in puntensaldo ten koste van de Ruggestee derde. De B-poule is gewonnen door het team Zeevat Hypotheken. Nijhoven Bouw en Billitonlaan werden tweede en derde.

We kunnen terugkijken op 15 mooie speelavonden waarin spannende partijen zijn gespeeld met vaak een gezellige rivaliteit. We hopen dat we ook volgend winterseizoen weer deze competitie kunnen spelen en dat er mogelijk nog wat extra teams bijkomen. In de maand september kunt u daarover de eerste berichten verwachten.

Eindstand 2023 03 31

Uitslagen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.