Bloementoernooi 2022

Zaterdag 14 mei is het bloementoernooi gespeeld. Met een opkomst van 22 teams en een prachtige zonnige dag was het heel gezellig evenement. Iedereen heeft lekker kunnen zitten aan de nieuwe terrastafels op het nieuwe meubilair onder de grote parasols.

Aan het toernooi konden leden en introducés deelnemen en de verhouding daarvan was bijna 50/50. Iedereen heeft dus veel nieuwe gezichten gezien en misschien zien we een enkeling daarvan nog terug als lid. Grote aanjager van de introducés was Henk ter Horst die een zestal teams van de camping ’t Veluws hof had geregeld.

Zoals altijd is er met de loting rekening gehouden me de sterkte van teams en uiteindelijk bleken Drea en Hans Veerman de beste van de dag met 3 gewonnen en een saldo van +34. De prijzentafel stond vol met prachtige bloemen en voor alle deelnemers was er een prijs.

# Spelers Gewonnen Saldo
1. Drea Veerman, Hans Veerman 3 +34
2. Fenny van Vemde, Wout Brocken 3 +29
3. Peter Breeuwer, Henk ter Horst 3 +22
4. Corrie van den Brink, Lambert Ruijsch 3 +18
5. Jamie Lieferink, Willem Wichers Schreur 2 +10

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.