Coronapas QR-code

J.B.V. ’t Zwijntje voert de maatregelen uit die de overheid per 25 september heeft opgelegd. De kantine van onze accommodatie is bestempeld als horeca en wanneer u daar wilt plaatsnemen is een geldige QR-code vereist.

Bij binnenkomst zal daarom door een daartoe door het bestuur aangestelde toezichthouder uw QR-code worden gecontroleerd. Houd u daarom uw QR-code en uw legitimatiebewijs gereed wanneer u in de kantine gaat zitten. Om te voorkomen dat wij u na iedere speelronde wanneer u weer in het horecadeel plaatsneemt opnieuw zouden moeten controleren krijgt na de eerste positieve controle een groen polsbandje. Wij verzoeken u om deze zichtbaar te dragen bij binnenkomst in de kantine.

De mensen zonder geldige QR-code mogen niet in de kantine gaan zitten en kunnen hun consumpties in de speelhal aan een statafel (of natuurlijk buiten) nuttigen. Voor het afhalen van consumpties is een looppad in de kantine aangegeven.

Wij rekenen op uw medewerking en begrip.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.