Nederlands zilver voor Diana en Anette

Diana Logtenberg en Anette van Velzen van ‘t Zwijntje hebben de tweede plek veroverd bij het Nederlands kampioenschap doubletten op 19 mei 2019 in Bergen op Zoom. Coach Peter Hietbrink is beretrots op de prestatie van zijn vrouwen.

Eerder op de dag plaatsten Anette en Diana zich voor de finales door alle partijen in de voorronden te winnen. In de halve finale voor vrouwen wonnen ze ook nog overtuigend van Josefien Koogje en Selena van der Hoef.

Even, bij een 10-4 voorsprong in de finale tegen Sandy Rikkers en Katy Kamps, leek het een perfect kampioenschap te worden voor onze dames. Katy en Sandy grepen toen echter hun kans op vijf punten en twee mênes later ook de winst in de partij.

Bij mannen was ‘t Zwijntje op zondag nog vertegenwoordigd door Jan van de Bosch, Fabian Biesheuvel en Marwin van Diermen. Zij kwamen tot in de achtste finales. Vince Exalto was op zaterdag gestrand in de voorronden.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.