Goud voor Anette

Anette van Velzen van ‘t Zwijntje is de nieuwe Nederlands kampioen tête-à-tête bij de vrouwen. Ze deelde op zondag 14 april 2019 de hoogste tree van het podium in Oisterwijk met beste man Kees Koogje en jeugdkampioen Koen Wentink.

Anette begon de finaledag met winst op Roby van Rooijen. Coach Peter Hietbrink zag het vertrouwen in een mooi resultaat groeien na de volgende winst op Lieke van der Voort, de kampioen van vorig jaar. Drie wedstrijden later gaf ze Danielle Snijders weinig kans in de finale: 13-4.

Bij de mannen moest clubgenoot Niels Saurel helaas al na de eerste ronde afscheid nemen van het veld na een nipt 12-13 verlies tegen Moussa Agzoul. Ferdinand Wiese stuitte bij de beste 16 op de uiteindelijke winnaar Kees Koogje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.