Kubb toernooi in het Boulodrome zaterdag 26 januari

Op zaterdagmiddag 26 januari 2019 vanaf 12:00 uur kan kennis gemaakt worden met het Kubb spel door een toernooi te gooien. Een spel waarbij je op een veld van 8 bij 5 meter blokken moet omgooien, je gooit met stokken. Twee teams staan tegenover elkaar met ieder 6 stokken en 5 kubbs (de blokken). Voor verdere uitleg en spelregels: https://www.youtube.com/watch?v=73SnFfw2v9Q

Het toernooi wordt gespeeld in een verwarmde hal (van Jeu de Boules Vereniging ’t Zwijntje aan de Schoonbroeksweg 5 te Apeldoorn) waar 8 banen zijn gemaakt. De ondergrond is split. Er is een kantine voor eten en drinken.

Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 per team. Een team bestaat uit 2 tot 6 spelers. De prijsuitreiking zal circa 17:00 uur zijn.

We beginnen om 12:00 uur met het toernooi. In 4 poultjes van 4 teams worden 3 wedstrijden gegooid. Daarna spelen de 4 winnaars in de A poule wederom 3 wedstrijden, de nummers 2 spelen 3 wedstrijden in de B poule en zo verder.

 Inschrijven kan bij Paul Wagenaar met hallo@paulwagenaar.nl of telefoon 06-53 130518.

07/01/19: Op dit moment is het toernooi vol. U kunt contact opnemen met Paul Wagenaar om op de reservelijst geplaatst te worden.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.