Succesvol NPC weekend voor Zwijntjes

Het was spannend tot de laatste minuten op de 22e december 2018 in de hal van ‘t Zwijntje in Apeldoorn. En ook in Ede …

‘t Zwijntje 2 wist als eerste de winst binnen te slepen tegen het sterke team Les Cailloux 4 uit Zeist. Spanning was er tot in de laatste van de 8 wedstrijden. Bij een voorsprong van 4-3 ging die partij min of meer gelijk op. De door Herman en Henk afgedwongen winst leverde uiteindelijk een steviger tussentijdse eerste plaats in de competitie op. 5-3. Bravo!

‘t Zwijntje 1 trad aan tegen Petangeske 1 uit Bergen op Zoom. De strijd tussen de nationale toppers verliep zoals verwacht. Ook hier spanning tot de laatste minuten van de wedstrijddag bij een stand van 3-3. Na de nipte overwinning van Fabian en Pascal, wisten ook Ferdinand en Marwin de winst af te dwingen met het kleinst mogelijke verschil. Ook 5-3. Chapeau!

‘t Zwijntje 3 ging in Ede de strijd aan tegen mede koploper Maboul 1. Ook deze wedstrijd ging gelijk op. In de laatste partij wisten Corrie en Karel uiteindelijk ook de overwinning veilig te stellen. ‘t Zwijntje 3 voert nu als enige de lijst in klasse 6011 aan boven Zuiderboeltje en Barneveld. Nog eens 5-3. Top!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.