Clubkampioenschap Doubletten 2018

Donderdag 28 juni 2018 was de finale avond van het doublette clubkampioenschap bij het Zwijntje. Op deze avond waren er nog 4 teams over in de A-poule en 4 teams over in de B-poule. In de A-poule werd er een halve finale en finale gespeeld. In de B-poule werden er drie wedstrijden gespeeld. Na een lange avond spelen wisten Anette van Velzen en Ferdinand Wiese de titel naar zich toe te trekken. Zij speelden de finale tegen Peter Hietbrink en Teake van Bilzem. Anette wist de titel vorig jaar ook al te bemachtigen, toen met Frank Schepers. In de B-poule konden uiteindelijk Wim Boluijt en Vince Exalto zich bovenaan de ranglijst spelen door alle drie de wedstrijden te winnen.

Hieronder de foto’s van alle prijswinnaars.

A1: Ferdinand Wiese en Anette van Velzen

A2: Teake van Bilzem en Peter Hietbrink

A3: Jan van den Bosch, Fabian Biesheuvel en Lambert Ruijsch, Herman Notten

B1: Wim Boluijt en Vince Exalto

B2: Charles Rijken en Gerard Verschoten

B3: Fenny van Vemde en Ab Korts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.