Winnaars Winterdoublette Competitie 2017

De winterdoublette competitie 2017 is afgerond, en de winnaars zijn bekend. Op de slotavond waren er nog een aantal belangrijke wedstrijden te spelen. Waaronder de finale in de A poule. Dit werd een spannende wedstrijd tussen Jan van den Bosch met Fabian Biesheuvel tegen Paul Wagenaar, Frank Schepers en Henk Docter. De laatste wisten de winst en het kampioenschap voor de tweede achtereenvolgende keer naar zich toe trekken. De uitslag van de finale was 13-11. Gefeliciteerd Frank, Paul en Henk!

De winnaars in de B zijn poule zijn Gerrit Wesselink en Anneke Biesheuvel en de winnaars in de C poule zijn Henk Niemeijer en Karen van Asselt. Gefeliciteerd! Vergeet je niet in te schrijven voor de triplette competitie op het prikbord in het boulodrome die binnenkort start.

3e plaats C poule:

Jannie Kleijburg en Nellie Hobelman

2e plaats C poule:

Dick Rous en Willy Simons

1e plaats C-poule:

Henk Niemeijer en Karen van Asselt

3e plaats B poule:

Lambert Ruijsch, Henk Stoel en Niek van de Koot

2e plaats B poule:

Gerben Draisma, Henk Jongsma en Henk Rave

1e plaats B poule:

Gerrit Wesselink en Anneke Biesheuvel

3e plaats A poule:

Ferdinand Wiese, Cedric Brancourt en Vince Exalto

2e plaats A poule:

Jan van den Bosch en Fabian Biesheuvel

1e plaats A poule:

Paul Wagenaar, Frank Schepers en Henk Docter

Winnaars in de A poule:

Fabian, Paul, Frank, Jan, Henk, Ferdinand en Vince