Route en parkeren

Adres

  • J.B.V. ‘t Zwijntje
  • Schoonbroeksweg 5
  •  7323 AN Apeldoorn

Tel. 055 – 3601623

E-mail: jbv@zwijntje.nl

 

Route

Om uitgebreide routebeschrijvingen te maken uit de diverse windstreken is tegenwoordig niet meer nodig omdat eigenlijk iedereen in de auto een navigatiesysteem gebruikt of onze locatie zelf weet te vinden. Maar, ons blijkt regelmatig dat sommige automobilisten die vanuit het noorden via de A50 onze accommodatie proberen te bereiken naar het industrieterrein net achter ons gebouw worden gestuurd. Voor die mensen uit het noorden volg s.v.p. de route zoals op onderstaand kaartje staat aangegeven.

Parkeren

Omdat de parkeerplaats op ons eigen terrein tijdens het NK niet beschikbaar is kunt u alleen parkeren op de grote parkeerplaats aan het begin van de Schoonbroeksweg. Volgt u s.v.p. de aanwijzingen van de parkeerwachten op.

Deze parkeerplaats wordt ook gebruikt door onze buren van de voetbalvereniging en de bezoekers van de squash- en de padelbanen. Het kan druk worden en wij hopen dat er voldoende ruimte is om alle auto’s te plaatsen. Hierbij dan ook het verzoek om zoveel mogelijk samen te rijden om de druk op de parkeerruimte te beperken.