Kantine

Kantine

Voor dit Nederlandse Kampioenschap zullen wij zeker in de piekmomenten een grote groep mensen heel snel van een hapje en een drankje moeten kunnen voorzien. Wij doen dit op dezelfde manier zoals wij twee jaar geleden hebben gedaan bij de European Company Sport Games toen dat goed bleek te werken. Dit houdt in dat het meeste meubilair uit de kantine naar elders wordt verplaatst om ruimte te creëren. Voor de bar worden partykramen geplaatst met vier verkooppunten die de consumpties en ook de bestellingen uit de keuken direct kunnen leveren. Wij verwachten op deze wijze langdurige wachtrijen te kunnen voorkomen. Mocht u tijdens pieken toch even moeten wachten, dan vragen wij uw begrip daarvoor.

Munten

Op beide NK-dagen zullen wij werken met consumptiemunten die u bij een apart verkooppunt kunt kopen. De eventueel teveel door u ingekochte munten worden door ons tegen hetzelfde tarief weer ingenomen.

Openingstijden

Zowel op de zaterdag als de zondag zijn vanaf 09:00 uur de eerste consumpties verkrijgbaar.

Keuken-assortiment

Naast ons gebruikelijke assortiment met broodjes ham en kaas, de huisgemaakte groentesoep, de patat frites en de snacks uit de frituur, met of zonder broodje, bieden wij ook enkele extra producten aan. Er is een broodje ei speciaal met dillemayonaise en tomaatjes, augurk en wat ui, een broodje warme rookworst en een broodje hamburger. Al onze keukenproducten worden deze dagen door onze vrijwilligers zodanig voorbereid dat uw bestellingen meteen klaargemaakt kunnen worden en dat u daar niet op hoeft te wachten.