Algemeen

Welkom

De vereniging ’t Zwijntje kijkt uit naar het weekend van 20 en 21 april om alle deelnemers, officials, bezoekers en genodigden te verwelkomen op onze accommodatie. Sinds de officiële toewijzing van dit Nederlandse Kampioen-schap zijn wij gestart met alle voorbereidingen welke uiteenlopen van het schrijven van draaiboeken tot het gereed maken van de accommodatie. Wij hebben enorm ons best gedaan om te zorgen dat deze dagen een mooi kampioenschap, onder auspiciën van de NJBB, gespeeld kan worden.

Vrijwilligers        

Hoewel wij, net als vele andere verenigingen, nooit genoeg vrijwilligers hebben kunnen wij gelukkig wel steunen op een vaste groep hard werkende mannen en vrouwen die zorg en voor de schoonmaak en onderhoud van onze accommodatie. Deze maandagochtendgroep heeft, ondanks het wegvallen van een aantal mensen door ziekte, deze maanden in de voorbereiding naar het  NK erg veel werk verzet. Hulde daarvoor! M.n. het buitenterrein heeft een grote onderhoudsbeurt ondergaan waardoor de wedstrijdbanen er prima bijliggen en zeker zullen bijdragen aan mooie petanque-partijen.

Ambiance

Wij willen als vereniging een sfeer creëren waarin de deelnemers met plezier hun sport kunnen beoefenen en waarin het ook voor de toeschouwers goed vertoeven is. Het bestuur van J.B.V. ’t Zwijntje wil dan ook alle bezoekers op onze accommodatie van harte welkom heten en hopen dat we met elkaar fijne dagen zullen beleven.