Bedrijven- en Stratencompetitie 2021 – 2022

In oktober willen wij weer gaan starten met onze jaarlijkse Bedrijven- en Stratencompetitie.

Door alle perikelen en beperkingen m.b.t. het COVID19-virus hebben we het seizoen 2019 – 2020 niet uit kunnen spelen en in het seizoen 2020 -2021 zijn er helemaal geen wedstrijden geweest. Op dit moment zijn er geen beperkende maatregelen meer en we verwachten dat we het komende seizoen 2021 -2022 gewoon kunnen spelen.

Op maandag 18 oktober willen wij gaan starten en dan zal er in principe iedere 2 weken gespeeld worden. Wij willen proberen om een zodanig wedstrijdprogramma op te stellen dat op een speelavond meestal slechts 2 partijen gespeeld worden; avonden met 3 wedstrijden willen wij zoveel mogelijk beperken. Dat betekent ook dat er dan niet op tijd gespeeld hoeft te worden en dat we gewoon kunnen uitspelen tot de 13 punten.

Zoals wij u al eerder hebben geschreven zijn er voor het deelnemen aan deze competitie voor het seizoen 2021 – 2022 geen kosten verbonden. De teams kunnen zich gratis inschrijven. U kunt uw team opgeven door een aanmeldingsformulier in te vullen en in de brievenbus “penningmeester” te deponeren of een email te sturen met de naam van het team en de namen van de spelers naar penningmeester@zwijntje.nl. Doet u dat s.v.p. uiterlijk 9 oktober zodat wij nog tijd hebben om e.e.a. voor te bereiden.

Wij hopen dat veel teams zich weer zullen inschrijven.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.