Club gesloten tot 6 april

Wij hebben helaas i.v.m. het coronavirus moeten besluiten om de accommodatie in ieder geval te sluiten tot 6 april en dat alle geplande activiteiten tot deze datum zijn afgelast. Wij zullen de ontwikkelingen van het coronavirus blijven volgen en u tijdig inlichten over een eventuele verlenging van deze sluitingsperiode of het moment waarop we weer opengaan.

Wij verwachten dat dit langer dan twee weken zal gaan duren en daarom worden de nieuwe datums voor de AV, de Clubcompetitie Tripletten en de Bedrijvencompetitie voor de zekerheid meerdere weken naar achteren geschoven. Wanneer we m.n. voor de Bedrijvencompetitie dan ook rekening houden met het Paasweekend en de Meivakantie worden de volgende datums nu als volgt ingepland:

  • Algemene Ledenvergadering J.B.V. ’t Zwijntje op woensdag 22 april
  • Clubcompetitie Tripletten op donderdag 23 april
  • Bedrijvencompetitie op maandag 11 mei en vrijdag 15 mei

Wanneer mocht blijken dat ook deze datums niet haalbaar zijn zullen wij u dat zo snel mogelijk laten weten.

Wij vragen uw begrip voor de genomen maatregel.

Bestuur J.B.V. ‘t Zwijntje  

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.