Uitslagen en stand Bedrijven- en stratencompetitie 2019-2020

Koplopers laten punten liggen

De teams van Marconistraat en De Mirakels hebben allebei een partij verloren waardoor de teams van Zeevat Hypotheken en De Freule die wel 3 wedstrijden wisten te winnen konden aansluiten in de top van het klassement. De ranglijst wordt nu aangevoerd door 4 teams met allemaal 6 gewonnen wedstrijden. Ook het team van RVO.nl deed goede zaken door er 3 te winnen en staat nu samen met Billitonlaan in de subtop. Het Vervolg is met slechts 1 overwinning teruggezakt naar de 7e plek op de ranglijst. In de staartgroep wisten bijna alle teams een wedstrijd te winnen, alleen de teams van Linthorst Techniek en Ridderhof & Stelwagen lukte dat niet.

De dagprijzen gingen deze keer naar de teams van RVO.nl, L ‘Espace en Zeevat Hypotheken.

Er waren ook enkele teams die al vóór de prijsuitreiking naar huis zijn gegaan. De dagprijzen worden verloot onder de winnaars van iedere wedstrijdronde; dus ook als je maar 1 wedstrijd hebt gewonnen en ook al was dat maar met slechts 1 punt verschil dan nog heb je een kans op een leuke prijsje. Als je echter te vroeg naar huis gaat doe je niet mee aan deze loting.

De volgende wedstrijdavond is op 2 december en ook dan spelen we 3 partijen.     

Uitslagen en stand per 25 november 2019.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.