Bedrijven- en stratencompetitie 2019-2020

Afgelopen maandagavond 28 oktober zijn we gestart met de 25e editie van onze jaarlijkse Bedrijven- en Stratencompetitie. Gedurende twaalf maandagavonden en één slotavond op vrijdag 27 maart gaan 14 teams in een gezellige competitie strijden om de hoogste plaatsen.

De teams De Helfterkamp en Garage De Maat die vorige jaar nog wel meededen hebben helaas om gezondheidsreden moeten afhaken maar gelukkig hebben zich vier nieuwe teams ingeschreven. We verwelkomen de nieuwe teams Marconistraat, Lodewijk, Het Vervolg en Ridderhof & Stelwagen.

Het team Marconistraat is eigenlijk een beetje voortgekomen uit het oude team van de Helfterkamp. Het team Lodewijk (Koning Lodewijklaan) is een compleet nieuw team net als het team met de notarissen van Ridderhof & Stelwagen. Terug van weggeweest is het team Het Vervolg met de oud-voetballers van CSV Apeldoorn.

Op de eerste speelavond werd er meteen fanatiek om de punten gespeeld en De Mirakels en het team Marconistraat wisten alle drie de partijen te winnen. Ook het Vervolg deed goed mee en staat in de tussenstand keurig op de derde plaats. De nieuwkomers Lodewijk en Ridderhof & Stelwagen moesten misschien nog even wennen maar hebben toch allebei een wedstrijd gewonnen. De hekkensluiters zijn de teams Nijhoven Bouw en Stukadoorsbedrijf de Ruiter, zij bleven helaas nog zonder winstpunten.

De dagprijzen, die werden geloot uit de 7 winnaars van iedere speelronde, waren voor de teams Marconistraat, De Mirakels en Het Vervolg. Alle spelers van deze teams gingen met een leuke prijsje naar huis.

Op maandagavond 11 november gaan we verder, dan spelen we 2 wedstrijden.

De uitslagen (klik voor een uitvergroting):

De tussenstand (klik voor een uitvergroting):

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.